Naočare

Timpro 2010 d.o.o. poseduje ekskluzivno pravo distribucije na teritoriji Srbije za vodeće Marchon brendove: CHLOE, CALVIN KLEIN COLLECTION, CALVIN KLEIN PLATINUM, NIKE, LIU JO, ETRO, NINE WEST, FLEXON, MARCHON NY, DRAGON, MCM, MARNI, G-STAR RAW, DVF, SKAGA, SEAN JOHN, LACOSTE, NAUTICA, LONGCHAMP, COLUMBIA i AIRLOCK.

Marchon Eyewear

Marchon Eyewear je jedan od najvećih svetskih dizajnera, proizvođača i distributera naočara za vid i sunčanih naočara. Osnovan je 1983. godine. Sedište kompanije je u Njujorku, a takođe ima predstavništva u preko 20 zemalja širom sveta, od kojih su najveća u Italiji, Japanu i Kini.

Moto kompanije Marchon je da se nikada ne žrtvuje stil za kvalitet i udobnost. Marchon okviri kombinuju klasični senzibilitet sa modernom tehnologijom, nudeći visokokvalitetne materijale u širokom rasponu stilova, materijala i boja.

Marchon Eywear je pored svojih kućnih brendova, Marchon NYC, Airlock, Flexon i Skaga, distribuder vodećih licenciranih brendova kao što su: Chloe, Salvatore Ferragamo, Karl Lagerfeld, Etro, Liu Jo, Calvin Klein, Nike, Lacoste, Nine West, Marni, MCM, Nautica, Longchamp, Dragon Alliance, Colombia i DVF.

Chloe

Kompanija je osnovana 1952. godine. Brend Chloe kao svoje osnovne karakteristike ističe gracioznost, ženstvenost i modernost. Kolekcije Chloe naočara pružaju topao i ženstveni Pariški šarm kombinujući nijanse i oblike, dajući bezvremensku eleganciju onome ko ih odabere.

 

Etro

Brend Etro je sinonim za stil života Made In Italy, odišući kvalitetom i elegancijom. Osnovan je 1968. godine u Milanu. Etro ima središte u inovativnosti i kreativnosti. Okviri su namenjeni osobama koje drže do svog jedinstvenog i autentičnog stila. Karakteristike kolekcije su živopisna paleta boja i ekscentrični oblici.

 

Liu Jo

Kompanija Liu Jo je osnovana 1995. godine. Brend je sinonim za moderan italijanski stil. Kolekcija Liu Jo odražava lepotu današnje žene. Modeli dolaze u raznovrsnim oblicima sa zavodljivim ukrasima i bogatim elegantnim kontrastima koji savršeno oslikavaju brend između savremene privlačnosti i bezvremenske interpretacije.

 

Calvin Klein

Brend je osnovan 1968. godine. Modeli obuhvataju raspon stilova, suptilnih metalnih oblika od smernih kvadrata, preko klasičnog praugaonika, do elegantnih mačjih očiju. Brend nudi moderan stil naočara koji je u istom momentu zavodljiv, često minimalan i estetski.

 

Nike Vision

Kompanija Nike je najveća atletska kompanija na svetu. Osnovana je u Americi. Nike Vision nudi najbolje modele sportskih naočara sa najnovijim tehnologijama koje Vam pomažu da postigete vrhunske rezultate u Vašem odabiru sporta.

 

Lacoste

Brend je osnovan 1933. godine u Francuskoj. Lacoste kolekcija ima sportski karakter koji spaja tehnički kvalitet sa savremenim stilov. Modeli se prave o d rafiniranih materijala koji se koriste za kreiranje laganih, ali funkcionalnih stilova sa elegatnim kombinacijama boja.

 

Nine West

Kompanija je osnovana 1978. godine. Brend karakteriše bezvremenski ženski stil. Nine West nudi široki spektar okvira koji odgovaraju svakoj potrebi. Modeli su izrađeni od najkvalitetnijih acetata i metala u savremenim bojama sa smelim, modernim dizajnom.

 

Marni

Marni je luksuzni brend osnovan 1994. godine. Osnivač je dizajner i kreativni direktor Consuelo Costiglioni. Kolekcija Marni je hipermoderna, kreativna i dinamična i karakteriše je umetnička kreativnost. Modeli su neočekivanih geometrijskih oblika sa živahnim dizajnom koji je jedinstven.

 

MCM

MCM je osnovan 1976. godine u Minhenu. Modeli nude modernu eleganciju i kombinaciju visokokvalitetnih materijala. Brend karakterišu dinamični oblici. Inspiraciju dizajneri dobijaju iz umetnosti, muzike, putovanja, zanata, luksuza i svetskih stilova.

 

Nautica

Brend je osnovan 1983. godine i nudi klasični stil sa modernim dizajnom. Modeli su inspirisani nautičkim elementima koji uz vrhunsku udobnost daju kolekciji prepoznatljiv izgled. Nautica ima potpuno polarizovanu kolekciju naočara. Modeli imaju sportski stil.

 

Longchamp

Kompaniju je osnovao Jean Cassegrain 1946. godine. Brend je danas sinonim za pariški stil i privlačnost. Kompanija inspiraciju dobija iz japanske umetnosti origami. Kreacije sadrže kultne detalje i ekskluzivne teksture koje označavaju eleganciju.

 

Dragon Alliance

Dragon sa sedištem u Kaliforniji je međunarosno priznata, vodeća marka za naočare sportskog karaktera. Modeli imaju avantarustički duh, koji najviše pristaje mladim aktivnim ljudima. Naočare imaju visoki nivo performansi i inovativni dizajn. Okviri su super lagani i poseduju sportsku eleganciju.

 

Colombia

Brend Columbia je stvoren 1938. godine. Columbia je vodeći globalni brend za izradu naočara sportskog dizajna. Columbia naočare su dizajnirane da se savršeno prilagođavaju nosiocu. Stakla su modernog dizajna i pružaju najbolju zaštitu, udobnost i vizuelne performanse.

 

DVF

DVF (Diane Von Furstenberg) je globalni luksuzni modni brend osnovan 1972. godine od strane istoimene dizajnerke. Sedište kompanije je u Njujorku. Modele karakterišu široka paleta boja i luksuzni metalni detalji.

 

Marchon NYC

Marchon NYC naočare oslikavaju duh današnjeg života za svakog člana porodice. Marchon okviri su prepoznatljivi po uvođenju novih tehnologija i dizajna na tržište naočara. Dizajnirani su sa bogatim bojama i ručno rađenim acetatima.

 

Airlock

Airlock okviri su urađeni od super lakih materijala. Modeli su izuzetno udobni i trajni. Airlock modeli imaju minimalistički stil sa modernim dizajnom bez okvira. Naočare se dizajniraju ubrizgavanjem plastike i imaju konstrukciju od titanijuma.

 

Flexon

Brend Flexon je osnovan 1988. godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Modeli se izrađuju koristeći japanske materijale i tehnologiju. Ovi okviri poseduju tehnološki napredan metal koji dopušta naočarima da se savijaju, uvijaju i potom se vraćaju u prvobitni oblik. Flexon naočare se izrađuju od titanijuma u kombinaciji sa gumom i nerđajućim čelikom, pri čemu daju veliku izdržljivost, laganu konstrukciju i udobno nošenje.

 

Skaga

Skaga naočare su stvorene 1948. godine od strane uglednih švedskih dizajnera. Njihovi okviri su poznati po elegantnim dizajnerskim rešenjima i brizi o najmanjim detaljima. Modeli poseduju diskretni izgled sa minimalističkim okvirima bez logoa i brendiranja.